De echte tas voor de geëmancipeerde vrouw

Zie je jezelf als een echte stoere vrouw? Iemand die binnen komt lopen op haar hakken in de kroeg en waarvan iedereen meteen denkt: “Jezus, wat een vrouw!” ? Dan heb je in Nederland genoeg keuze uit kleding en producten, want er zijn tegenwoordig meer dan genoeg bedrijven die jouw de look kunnen geven die je al jaren wil hebben. Xworks, bijvoorbeeld, biedt de laatste tijd stoere leren tassen aan voor de Nederlandse vrouw. Dus als je een echt hele stoere tas wil kopen, dan ben je bij dit soort bedrijven aan het goede adres. Heb je ook een beetje genoeg van al die katoenen tasjes van de H&M, of de nog wat saaiere look van de Zara en de WE? Dan hebben dit soort bedrijven misschien wel net wat je nodig hebt.

Cultuur
Bedrijven zoals Xworks zijn oer-Hollandse bedrijven die alleen maar authentieke producten verkopen. Ze zijn van Nederlandse bodem en geeft ook een typische knipoog naar de Hollandse cultuur. Deze bedrijven gaan dan ook op een oer-Hollandse manier om met haar producten: alles wordt handgemaakt, met vooral het oog op kwaliteit. Als je een goede leren tas koopt dan weet je dat je die rest van je leven kan gebruiken. Daarnaast hebben alle tassen van Xwork ook allemaal die typische ‘stoere’ loek: de tassen zijn van handgemaakt bruin leer, met daarin kleine rustieke details in gemaakt, zodat het ook een beetje en rustiek uiterlijk krijgt. Het zou zomaar tassen voor mannen kunnen zijn, maar aangezien mannen haast geen tassen dragen, moeten de echt stoere vrouwen dat maar doen.

Behaarde mannen
Als je op de site van Xworks kijkt, zie je dat de tassen worden gemaakt door halfnaakte mooie mannen met baarden. Hoewel dat waarschijnlijk niet echt het geval is, wordt er wel alleen gebruik gemaakt van originele en ‘oer-Hollandse’ fabrieksmethoden. Oude stalen knopen bijvoorbeeld, voor op de tassen, en oud-Nederlands leer, met die typische mooie look waar al je vriendinnen jaloers op worden. Daarnaast is het ook leuk om te zien hoe deze winkel de Nederlandse trots heeft verwerkt in de producten. De X van Xworks heeft de vorm van een klein Hollands molentje, en ook in de tassen zijn kleine Hollandse eigenaardigheden verwerkt, die het geheel toch net een klein beetje meer sfeer geven.

Het stoere product voor jou
Het is fijn om te weten dat er voortaan plekken zijn waar je gewone ‘stoere’ producten kan halen. Een vrouw wil zich ook stoer voelen, en winkels zoals Xworks geven mensen daar de geruime mogelijkheid voor. Je hoeft als stoere vrouw je niet meteen een zwarte leren jack aan te trekken, of met cowboylaarzen ergens binnen te lopen. Juist met dit soort kleine dingen, zoals een tas, kun je toch een verschil laten zien. Je kan hiermee laten zien dat je een onafhankelijke, geëmancipeerde vrouw bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *