De mode van overhemden

Overhemden bestaan al verschrikkelijk lang, toch is de overhemden mode de afgelopen jaren wel heel erg veranderd! Van keus uit enkele hemden tot keus in overvloed is het gevolg. Waar moet je beginnen als je een mooi nieuw overhemd wilt kopen?? Je hebt keus uit zeer veel pasvormen, van Regulair Fit tot Slim fit. Je hebt keus uit zeer veel verschillende merken met ieder zijn eigen Boort en Manchet. Je hebt keus uit verschrikkelijk veel kleuren, motieven en designs! En dan is er vandaag de dag zelfs voor extra lange mannen een passend overhemd te scoren, zodat ook zij er fantastisch uitzien!

Vrijetijdskleding

Naast het veranderen van het aanbod op overhemdengebied is er ook nog een hele duidelijke andere verandering zichtbaar. Overhemden werden voorheen voornamelijk “op de zaak” gedragen. Tegenwoordig is een overhemd in het uitgaansleven helemaal niet gek om te zien! Steeds meer mannen dragen mooie design overhemden ook tijdens een avondje uit. Weliswaar niet met een colbert jasje eroverheen maar gewoon casual op een mooi zittende spijkerbroek.

Slim Fit overhemden

De uitstraling van een overhemd wordt voor een groot deel bepaald door de pasvorm. De overhemden die op een spijkerbroek gedragen worden hebben een ander model dan de overhemden onder colbertjasjes. Deze vrijetijdshemden zitten strakker om het lijf waardoor een trendy look ontstaat. Omdat hierbij geen stropdas gedragen wordt kunnen de bovenste knoopjes open blijven. Deze trendy overhemden zijn in allerlei leuke kleuren, motieven en prints te verkrijgen. Zeer stijlvol maar zeker niet te netjes voor een avondje uit! Ben je op zoek naar een overhemd dat je in je vrije tijd goed kan dragen kijk dan bij de Slim Fit modellen.

Koop het juiste overhemd

Of je nou op zoek bent naar een modern zakelijk overhemd of juist naar een overhemd dat je kunt dragen tijdens het uitgaan, de maat van je hemd moet goed zijn. Een te klein, te kort of juist te groot hemd slaat de plank finaal mis. Gebruik de maattabel op de website van Mouwlengte7.com om jouw maat te bepalen. Ook voor lange slanke mannen zijn er tegenwoordig goed passende overhemden verkrijgbaar. Geen enkele man hoeft er dus slecht gekleed bij te lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *